Wat is Hydradermabrasie?
InnoFacial is een huidverbeterende technologie die ingezet kan worden voor huidverjonging, diepgaande huidreiniging, exfoliatie, hydratatie en extractie, wat resuteert in een zichtbaar stralende en jonger ogende huid.


Hoe verloopt een Innofacial sessie?
Op de dag van de behandeling wordt de huid gereinigd om eventuele make-up te verwijderen. Men maakt gebruik van een handstuk met een specifieke tip, die een peelend effect geeft. Wanneer de zachte peeling aangebracht wordt, kan men een prikkelende, tintelende sensatie ervaren.

Tijdens de sessie worden 3 serums toegepast die elk hun specifieke werking hebben.
Stap 1 staat voor reiniging en exfoliatie. De eerste laag olie en onzuiverheden orden verwijderd door oa melkzuur, glycolzuur, papaya, eucalyptus, eugenia bloenenextract.
Stap 2 is een doeltreffende innofacial peel. Dit is een pijnloze vacuüm-extractie van comedonen en talg voor een diepgaande reiniging van de porieën door middel van oa citruszuur, salicylzuur, honing en aloë vera.
Stap 3 is voedend en hydrateert de huid. Oa rozen- en lavendelextract worden ingesluisd om de huid weer te kalmeren en in balans te brengen.

Men kan de sessie eindigen met een kalmerend masker of met LED licht therapie, of een combinatie van beide.

De resultaten zullen enkele weken aanhouden. Het gebruik van zonnecrème n home care cosmetica kunnen de resultaten verlengen. 

Iedere huid is uniek, waardoor het onmogelijk s om voor iedereen gelijkaardige resultaten te garanderen. Daardoor kunnen meerdere sessies nodig zijn om tot een bevredigend resultaat te komen.
 

Voor wie?
Innofacial is inzetbaar voor alle huidtypes, ongeacht geslacht of leeftijd. Mogelijke indicaties zijn : 

* schade door de zon / hyperpigmentatie / ongelijkmatige of doffe teint
* fijne lijntjes en rimpels
* droge, vochtarme huid
* roodheid
* vette en acné gevoelige huid
* voor behoud van resultaat van andere behandelingen
* als u een donkere huidskleur heeft en geen andere behandelingen kunt ondergaan

Deel deze pagina